pátek 23. listopadu 2012

Filozofie výrobků Wellness by Oriflame

Krása nesahá jen do hloubky pokožky, krása vychází zevnitř. Wellness by Oriflame je určen ženám a mužům, kteří chtějí svou krásu a zdraví podpořit i nezbytnými nutričními složkami. Díky efektivním přísadám, které vycházejí z přírody a jsou sloučeny ve vědecky pokročilých vzorcích, nabízíme vysoce kvalitní a vyvážené nutriční doplňky, které optimálně doplňují každodenní potřeby vašeho těla i pleti.

Naše výrobky byly vyvinuty ve Švédsku, které je proslulé svými vysokými standardy a kvalitou, ve spolupráci s mezinárodně uznávanými předními švédskými vědci a odborníky na výživu. Na potvrzení efektivity a bezpečnosti jsme prováděli rozsáhlé testování a dlouhodobé studie. Veškeré výrobky jsou vyráběny podle směrnic GMP (Good Manufacturing Process – dobrý proces výroby – tedy standardy kvality uznávané farmaceutickým průmyslem jako záruka bezpečnosti a kvality) a je u nich garantována čistota a nejvyšší kvalita.

Náš celostní přístup ke kráse přirozeně začíná právě u Wellness by Oriflame.

Krása zevnitř - Vypadat skvěle, cítit se skvěle.

Oriflame vám již více než 40 let nabízí kompletní řadu vysoce kvalitních kosmetických výrobků inspirovaných přírodou. Za ta léta jsme má rodina i já aktivně podporovali výzkum v oblasti medicíny, výživy a zdraví. Zjistili jsme, že výživa je pro vaši krásu i zdraví velice důležitá. A proto nyní spojujeme rozsáhlé znalosti o kráse, které Oriflame má, s výzkumem v oblasti výživy. Spolu s předními švédskými vědci a odborníky na výživu jsme vyvinuli Wellness by Oriflame, abychom vám mohli přinést krásu, která vychází zevnitř.“
Robert af Jochnick - spoluzakladatel a předseda správní rady Oriflame Cosmetics

Vysoká kvalita výroby

Veškeré výrobky Wellness by Oriflame jsou vytvořeny a vyvinuty ve Švédsku a obsahují přírodní přísady zcela prosté geneticky modifikovaných organizmů (GMO). Jejich výroba probíhá převážně ve Švédsku v pečlivě zvolených výrobních podnicích, které splňují náročně standardy Oriflame.
Veškerá výroba probíhá v souladu se směrnicemi GMP (Good Manufacturing Process – dobrý proces výroby).
Řada Wellness by Oriflame je v současné době zaregistrována v 39 zemích a nadále se rozrůstá.

Výzkum a vývoj

Výrobková řada Wellness by Oriflame je výsledkem nejmodernější vědy, která vychází z nejnovějších, odborně podložených poznatků. Složení těchto výrobků, které bylo vytvořeno ve Švédsku, v sobě skutečně pojí moudrost přírody a to nejlepší z vědy a představuje tak jedinečné a účinné výživové doplňky, které respektují vyváženost těla a pomáhají mu podpořit jeho přirozené funkce.

Výrobky Wellness by Oriflame zaručují tu nejvyšší kvalitu a účinnost měřitelnými výsledky, které prokázaly, že je jejich užívání bezpečné pro kohokoli. Tato bezpečnost byla potvrzena rozsáhlými testy a dlouhodobými studiemi, které také dobře zdokumentovaly a potvrdily, že Oriflame Wellness výrobky skutečně plní to, co slibují. Vědečtí a lékařští poradci Oriflame jsou ve svých oblastech praxe a výzkumu mezinárodně uznávanými autoritami. Všichni mají za sebou léta zkušeností v oblasti zdraví a wellness. Konzultují nejnovější vědecké publikace a vycházejí z nejmodernějších poznatků o tom, jak naše těla fungují a co potřebují k tomu, aby byla zdravá a vypadala skvěle. Kvalita, účinnost a bezpečnost jsou pojmy, v nichž se Wellness by Oriflame nesnižuje k žádným kompromisům!

Certifikáty

The German School of Sports and Doping Research (německá sportovní škola dopingového výzkumu) testuje potraviny a obsah potravinových doplňků a vhodnost jejich používání pro sportovce. Oriflame testoval Přírodní nápoj Natural Balance i Astaxanthin a obdržel certifikaci potvrzující, že výrobky jsou vhodné pro sportovce a neobsahují žádné látky zakázané mezinárodními sportovními asociacemi.

Image-5593-view

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.