sobota 18. ledna 2014

Valentýnské překvapení

Říká se, že lásce dokonale rozumí jen žena, muž bývá v lásce vždy začátečník. Ne náhodou svátek lásky bývá vždy i poctou pro ženu a její krásu. Buďte pro své blízké bohyní svátku zamilovaných a pohlaďte je originálními vyznáními lásky od Oriflame.

Tip na valentýnský dárek pro něj:

Ultimate – nespoutaná energie

Nespoutaný muž, který srší energií a s chladným rozhledem je vždy pánem situace. Takový je nový idol, muž za volantem, který krotí šelmu ze skla a oceli s neuvěřitelnou rychlostí a přesností. Nová Toaletní vůně Ultimate je ohnivá a vášnivá a je perfektní pro sebevědomého moderního muže 21. století, který rád překračuje zažité hranice. Exkluzivní složkou dřevitě-aromatické vůně je sečuánský pepř týmu, který splývá se slanými vodními tóny v srdci vůně a doznívá v souzvuku s vůní kadidla a pačuli.

Výhru máte na dosah s kolekcí North For Men

Máte doma tohoto muže? ” Mám rád sport – rád sleduju sportovní události, ale ze všeho nejvíc mě baví, když sám sportuji. Venku v zimě se mi však pokožka vysušuje a stává drsnou. ” Víme, stejně jako vy, že potřebuje kvalitní ochrannou kosmetiku na zimu. Připravte se na všechny výzvy počasí s novou edicí North For Men s energizujícím mentolem.

Energizující Pěna na holení pro normální pleť North for Men Active s mentolem uklidní, osvěží a ochrání normální pleť. Bohatá krémová pěna s komplexem Glide Tech na dokonalé a hladké holení je bez alkoholu.
Hydratační balzám po holení North for Men, ideální pro normální pleť, s chladivým mentolem zklidňuje pleť na celých 24 hodin. Osvěžující Šampon na vlasy a tělo North For Men Active posiluje vlasy a vyživuje pokožku celého těla. Obsahuje D – panthenol, komplex Arctic Pro- Defence a mentol…

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.