neděle 10. listopadu 2013

Fairy City Lights

Rozdávejte radost…

Sváteční radost v New Yorku

Vánoce v New Yorku…kouzelný čas, kdy se město oblékne do slavnostní atmosféry a ožívá v záplavě zářivých světel, stříbrných a zlatých vánočních ozdob a radostné nálady.

Kolekce Fairy City Lights je inspirovaná kouzelnými světýlky, které dodávají New Yorku jedinečný sváteční půvab.

Okouzlující kolekce inspirovaná “Velkým jablkem” 

Vzhledem k tomu, že je New York po celém světě známý jako “Velké jablko” (Big Apple), je přirozené, že jsou jablka hlavní složkou kolekce Fairy City Lights. Vánoce v New Yorku by nebyli dokonalé bez lesklých červených sladkých jablíček.

Toaletní voda Fairy City Lights vůně s jemným, sladkým karamelem, jasmínem a slaďoučkým jablíčkem pro dokonalou vánoční atmosféru. Dokonalá pro romantické svátky.

Udělejte si zásoby krémů na ruce, sprchových gelů a antiperspirantů Fairy City Lights. Jsou jemně parfémované neodolatelnou vůní vanilky, ideální pro období zimních večerů!

Zářivá světla města inspirovali i tvůrce kolekce dekorativní řady Fairy City Lights. Tužky na oči Fairy City Lights obsahují jemné třpytivé částečky, které jsou ideální pro jakoukoliv sváteční oslavu. S lesky na rty Fairy City Lights v přirozených odstínech vytvoříte elegantní a stylově slavnostní vzhled.

Dárky se speciálním kouzlem

Vánoce jsou ten pravý čas pro obdarování, věnujte tedy sobě i svým nejbližším speciální dárečky, které rozzáří tvář. Udělejte si doma pohodlí s dobrou knihou a příjemnou přikrývkou Sherpa v barvách tmavé burgundy a bílé, a se svým oblíbeným čajem v roztomilém červeném keramickém hrnečku a sítkem na čaj ve tvaru vánočního stromečku.
Radost vám přinese také červená dóza na čaj. Zpříjemněte si zimní večery milým stojánkem na svíčku ze zeleného skla v tvaru vánočního stromku.
Vánoční stromeček si můžete ozdobit půvabnou vánoční ozdobou s motivem anděla. Milovníky knih jistě potěší záložka do knihy a pero, též s jemným motivem anděla.
Nepřehlédněte ani dárkovou taštičku s certifikátem FSC a zabalte do ní všechny vánoční dárky.

Vánoce jsou jen jednou do roka…tak si toto nejkrásnější období roku užijte s kolekcí Fairy City Lights.

Tyto kouzelné svátky trvají jen pár dní.

Oriflame vám přeje šťastné Vánoce!

zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.