středa 4. září 2013

Make-up trendy - PODZIM 2013

Podzim je za rohem, takže jsme pro vás připravili několik skvělých podzimních tipů na báječný a snadný make-up. 

Kouřové líčení

Letošní podzim dejte důraz na jeden prvek, tentokrát – oči. Vyzdvihněte vaší přirozenou barvou očí pomocí paletky sladěných trio očních stínů. Stříbrnošedá paletka podtrhne modré oči. Zeleným očím sluší hnědé odstíny a hnědé oči budou ještě intenzivnější při použití hnědozelené kombinace. Pro dosažení dokonale tajemného kouřového líčení postupujte při aplikaci podle jednoduchých tipů Jonase Wramella. Nezapomeňte na tužku a řasenku, které toto líčení ještě zdůrazní. Všechny tyto výrobky a tipy naleznete v aktuálním katalogu Oriflame!

Svůdné rty 

Vybrat si matný nebo třpytivý styl? Tento podzim bude vypadat sexy a svůdně obojí. Ať už si zvolíte intenzivní barvy rtěnek v dramatických odstínech či kouzelně šťavnaté třpytivé lesky, budete trendy. Lesklá rtěnka v Tužce Lip Impact zajistí intenzivní odstín jedním tahem a zůstane dlouho bezvadná bez rozpíjení. Navíc díky zvláčňující receptuře pomáhá chránit rty před vysoušením. Pro ty, které chtějí zářit jako hvězda od soumraku do úsvitu tu máme Lesk na rty Power Shine Juicy. Nabízíme 5 průsvitných odstínů s perleťovým efektem a třpytem odrážející světlo!
Vyzkoušejte obojí, měňte svůj vzhled podle vaší nálady.

Svěží pleť

Nejlepším přítelem žen je dobrý podkladový krém! Jen pár zkušených tahů po vaší tváři, skvělý Podkladový krém Oriflame Beauty Studio Artist a nežádoucí nedokonalosti pleti jsou pryč. Chcete mít kontrolu nad vším, co děláte? Nezapomeňte líčení zafixovat Přizpůsobivým sypkým pudrem Oriflame Beauty, který kryje a zmatňuje. Dokonalý vzhled vydrží po celý den. Nezapomeňte zvýraznit lícní kosti pomocí Krémové tvářenky Oriflame Beauty jako dokonalou tečku.

Dokonalé nehty  

Klasická francouzská manikúra je stále v módě! Syté barvy jsou ideální na dovolené, nyní se vraťte k jednoduché eleganci. Podívejte se na naše video, ve kterém vám ukážeme krok za krokem, jak vytvořit klasickou francouzskou manikúru v pohodlí domova! Je to velmi snadné.

zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.