čtvrtek 26. září 2013

Colour Drop = dokonalý tvar pro vaše rty

Toužíte po rtěnce, která vaše rty dokonale vykreslí bez použití štětečku a přitom si udrží stále svůj tvar? Potom vyzkoušejte Colour Drop od Oriflame.

Znáte ten nepříjemný pocit, když rtěnka ztratí častým používáním svůj vzhled? Přední make-up expert Oriflame Jonas Wramell k tomu dodává: „Řada žen si mi často stěžuje, když se jejich rtěnka časem „obrousí“. My v Oriflame jsme proto jako první na světě vytvořili fantastický produkt s novou mechanikou. Rtěnka Colour Drop se při otevření nekroutí a kromě důmyslné technologie také umožní bezchybnou aplikaci“, říká profesionální vizážista.

V čem tkví její tajemství?

Aplikační plocha nové rtěnky je ve tvaru kapičky, takže zůstane od prvního použití až do poslední molekuly dokonalá. Nanášení je přesné a velice snadné, už nemusíte používat drobné štětečky pro přesné vykreslení kontur vašich úst. Rtěnka v sobě ukrývá speciální výživný komplex „Dew Drop“, který obsahuje jojobový olej a vitamin E pro intenzivní zvláčnění, sytou barvu a příjemný pocit na rtech.

Colour Drop je k dostání v osmi svůdných odstínech od jemné růžové, hnědé až po temně rudou. Neodolatelné barvy navíc zajistí, že se budete cítit svůdná a okouzlující po celý den. Tato rtěnka splní Váš sen o dokonalých ústech a stane se nepostradatelným pomocníkem ve vaší kabelce.

zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.