středa 2. října 2013

Oriflame, staň se poradcem

Hledáte přivýdělek nebo chcete nakupovat kosmetiku s okamžitou slevou 23%? Máte možnost zaregistrovat se u Oriflame.

Firma Oriflame skýtá jedinečnou příležitost přivýdělku. Pokud se stanete kosmetickou poradkyní u společnosti Oriflame, pak získáte celou řadu bonusů. V prvé radě se dostanete do blízkosti firmy, která se v kosmetice vyzná a na trhu má své skvělé jméno. Za druhé si díky práci poradkyně vyděláte i slušné částky.

Jak to funguje?
Kosmetickým poradcem Oriflame se může stát kdokoli. Můžete si objednávat jen pro svou pořebu, nebo ukázat katalog svému okruhu lidí a přivydělat si tak na vlastní spotřebu kosmetiky. Vy jste ten, kdo určuje, kolik vám každý měsíc přibude do peněženky – je jen na vás, kolik si vyděláte.

Vzhledem k výjimečné flexibilitě, kterou kosmetický poradce má, vyhovuje Oriflame jakémukoli životnímu stylu. Ať už hledáte možnost, jak si přivydělat, chcete tuto možnost přivýdělku převést na plnohodnotnou kariéru nebo si užívat finanční nezávislosti, Oriflame je pro vás tou správnou volbou.

Jako nováčkovi Vám pomohu a sdělím Vám všechny potřebné informace, které budete zpočátku potřebovat.

Můžete se těšit z našich jedinečných kosmetických výrobků a současně potkávat nové lidi, poznávat nové přátele… Můžete plnit podmínky pro účast na mezinárodních konferencích a prestižních akcích, užít si ocenění svých výsledků a úspěchů. Také se vám otevírá možnost osobního i profesního růstu prostřednictvím různých školení a akcí! Budete se neustále dozvídat o aktuálních trendech v kosmetice a módě.

Neváhejte a registrujte se k Oriflame!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.