čtvrtek 17. října 2013

Podmaňte si okolí svůdným pohledem …

Otevřete svoje oči světu! Oriflame představuje novou řasenku Panorama Giordani Gold, s níž vytvoříte efekt přirozeně rozevřených očí ohraničených hustě černými řasami. Panorama Giordani Gold dodá vašim řasám nádherný vějířový efekt a podtrhne váš okouzlující vzhled.

Tajemství nové řasenky Panorama se ukrývá ve speciálním kartáčku a komplexu FortiFull Lash. Chytrý design kartáčku s inovativní technologií vláken má speciální zóny pro oddělení řas, křivku a rovnoměrné krytí. Výsledkem jsou husté černé řasy s vějířovým efektem. Velká zóna kartáčku dokáže řasy dokonale pozvednout, zatímco s malou zónou kartáčku se snadno dostane až do koutku očí, abyste dosáhla rovnoměrného krytí. Řasy budou husté a perfektně oddělené a plné ženskosti.

Řasy časem ztrácejí svoji pružnost, s přibývajícím věkem se ztenčují a jsou nevýrazné. Řasenka Panorama Giordani Gold je navíc obohacena o komplex FortiFull Lash, který podporuje tvorbu kolagenu a zanechává řasy plnější a silnější. Vaše řasy získají zpět svou elasticitu, hebkost a mladistvý vzhled.
zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.