úterý 8. října 2013

Bylinné nápoje Botanical Infusion od Oriflame

V dnešním uspěchaném světě každý z nás už nejednou zažil období plné stresu, během kterého se nám psychicky i fyzicky přitížilo. Dlouhodobý psychický nápor může představovat velké nebezpečí pro naše zdraví. Není tak překvapující zjištění, že častým spouštěčem závažnějších nemocí je právě chronický stres a nepohoda. Právě kvůli náročnému životnímu stylu je potřeba o to více dbát na duševní pohodu. Proto Oriflame přichází s novou řadou lahodných bylinných nápojů Botanical Infusion, která se může stát užitečným pomocníkem v každodenním životě. Načerpejte sílu a energii z relaxujících a revitalizujících nápojů.
 
Image

Bylinné nápoje se připravují už od starověku, jejich příznivé účinky byly už nejednou prokázány řadou lékařských studií. V některých kulturách se přírodní bylinné nápoje dodnes považují za účinnější, než moderní pilulky. Oriflame v sobě spojil kombinaci starobylých tradic a moderního výzkumu, díky nimž vznikly dva bylinné nápoje, které vám pomohou revitalizovat a relaxovat.

Pokud se cítíte neustále unaveni, neobjedete se bez kávy nebo energetických drinků, máte problémy s usínáním či spánkem, tak i na vás si současný životní styl vybral svou daň. Každodenní návyky totiž výrazně ovlivňují to, jak vypadáme a jak se cítíme. V boji proti dlouhodobé únavě vám pomohou 100% přírodní lahodné Oriflame nápoje z exkluzivních směsí koření a bylinek s probiotickou kulturou. Nebylo by úžasné se každý den probouzet plni energie, zůstat plně soustředěni a užívat si aktivního života?

Bylinné nápoje Botanical Infusion byly speciálně vyvinuty výživovými poradci, aby se daly lehce a rychle připravit a díky lahodné chuti vám zpříjemnily chvíli plnou odpočinku ve vašem každodenním shonu. Podle tradic Oriflame jsou nálevy zcela přírodní – bez umělých dochucovadel, barviv, konzervantů či sladidel.

Botanical Infusion – Revitalizující

Nálev Revitalise kombinuje nesčetné množství ingrediencí z nejstarších světových receptů, díky čemuž se budete cítit silněji a v lepší duševní kondici. Mezi hlavní ingredience patří ženšen pravý (Panax Ginseng), který je v tradiční čínské medicíně velice oblíbený a jehož revitalizující účinky byly prokázány lékařskými studiemi. Vědci přišli i na to, že ženšen výrazně zlepšuje kognitivní funkce, mezi nimiž se řadí paměť, pozornost, rychlost zpracování informace, řeč či prostorová orientace. Studie naznačují, že ženšen příznivě působí i na vysoký krevní tlak. Směs doplňují guarana a černý čaj známý pro své stimulující účinky. Guarana, rostoucí v jihoamerické Amazonii, zvláště snižuje únavu a udržuje bdělost, zatímco černý čaj napomáhá při řadě kardiovaskulárních onemocněních. Muškátový oříšek a hřebíček zase podpoří vaši vitalitu. Jedna porce nálevu Revitalise obsahuje pouze 27 mg kofeinu, a je tak zdravější variantou pro ty, kteří trpí přecitlivělostí na kofein.

Botanical Infusion – Relaxační

Nápoj Relax obsahuje unikátní vonnou směs složenou z heřmánku, známého po celém světě jako anxiolytikum díky svým uklidňujícím účinkům. Červený keř Rooibos (Aspalathus linearis), pocházející z Jižní Afriky, se dnes těší velké oblibě i o v ostatních částech světa díky minimu kofeinu a velkému obsahu antioxidačních látek, které vás ochrání proti volným radikálům. Vedle Rooibosu poskytuje antioxidační vlastnosti i skořice a ta vás spolu s černým pepřem příjemně zevnitř zahřeje. Relax obsahuje také hřebíček, který díky eugenolu působí v těle protizánětlivě a antibakteriálně. Eugenol díky své silné vůní dokáže přebít i česnekový odér a je ideální po aromatickém obědu či večeři. Nemusíte se tak bát o svěží dech, který je častou překážkou při konzumaci kávy či čaje. Zázvor a kardamom spolu s inulinem, který se ve střevech chová jako rozpustná vláknina a vytváří probiotickou kulturu, zase velmi příznivě podporují zažívání.

„V poslední době připravuji své rodině koktejl z nálevu Relax s trochou akátového nektaru a mléka, když nás honí mlsná. Nejenže zaženeme chuť po sladkém, ale taktéž do sebe dostaneme obrovskou dávku zdraví prospěšných látek. Doufám, že i ostatní si užijí nové nápoje tak jako naše rodina,“ radí Burcak Ulmer, senior nutriční specialista pro Oriflame Welness produkty.

Jak připravit nálevy Botanical Infusion?

1. Připravte si 200 ml horké vody.
2. Přidejte půlku čajové lžičky Botanical Infusion a promíchejte.
3. Vychutnejte si svůj nálev!

zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.