středa 2. října 2013

Jistota a svěžest za všech okolností

Každá z nás má zkušenost, že intimní hygiena hraje v našem životě nepostradatelnou roli. Díky správnému pečování o intimní partie můžeme často předcházet nejrůznějším mykózám, podrážděním a nepříjemným pocitům, které negativně ovlivňují naši náladu.

Specializovaná řada Feminelle Special Care+ od Oriflame daleko překračuje pouhé čištění a nabízí odborná řešení intimních problémů. Deodorační mycí gel a jemná čistící pěna jsou navrženy tak, aby poskytly pokožce účinnou ochranu před nepohodlím a umožnily ženám celý den zůstat svěží a sebevědomé.

Intimní pachy jsou normální a zažívá je řada žen. Jejich příčinou může být často pot či hormonální výkyvy. „Deodorační gel Feminelle s deo komplexem zajišťuje velmi svěží pocit a efektivně zabraňuje vzniku pachů již během tří dnů,“ doporučuje specialistka na bezpečnost produktů v oblasti péče o tělo Oriflame Tracey Fanning.

Mycí gel Feminelle Special Care+ má jemné složení bez mýdla s vyváženým pH, je dermatologicky a gynekologicky testován a obsahuje speciální pečující komplex Care+ s kyselinou mléčnou. Kyselina mléčná neutralizuje intimní zápach a přitom pomáhá kontrolovat hodnoty pH v oblasti intimních partií. Speciální deo komplex zase obsahuje jemný panthenol, který dokonale zvláčňuje pokožku.

Řadu doplňuje jemná čistící pěna, která díky speciálnímu složení s komplexem Care+ poskytuje okamžitou úlevu od nepohodlí. „Suchost a podráždění mohou být způsobeny hormony, menstruací, těsným oblečením nebo přecitlivělostí. Jemná pěna Feminelle Special Care+ byla speciálně navrhnutá pro citlivou pokožku, poskytuje okamžitou úlevu od nepohodlí a zanechává partie zvláčněné,“ dodává Tracey Fanning. Aplikace je přitom velice jednoduchá a praktická, stačí pouze stisknout dávkovač, který odměří přesnou dávku pěny.

Praktický průvodce intimní hygienou:

  • Denně používejte mycí gely s vyváženým pH (mytí intimních partií běžným mýdlem mohou vést k nerovnováze pH a k následnému podráždění. Ideální hodnota intimního prostředí se pohybuje mezi 3,8 až 4,5 pH což je mírně kyselé prostředí, toto mírně kyselé prostředí přitom pomáhá organismus chránit před podrážděním a infekcemi)
  • Noste bavlněné prádlo (bavlna jako jeden z mála materiálů podporuje správnou cirkulaci vzduchu a tím pádem nedochází k nadměrnému pocení)
  • Perte vaše spodní prádlo pomocí neparfémovaného mýdla (parfémovaná mýdla a aviváže zbytečně dráždí pokožku v oblasti genitálií)
Řada Feminelle kromě pokročilé intimní hygieny obsahuje také růžovou podřadu pro okamžitou svěžest s výtažky z lotosu. A také zklidňující mycí gel Feminelle s olejem ze sladkých mandlí, extra vitaminy a pivoňkami.

zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.