úterý 10. září 2013

Nový směr v boji proti vráskám – rostlinné kmenové buňky v řadě Ecollagen

Rostliny a stromy v sobě skrývají kmenové buňky, které díky svým unikátním vlastnostem přinášejí naprostou revoluci v boji proti vráskám. Oriflame je známý svojí vášní pro vědu a inovace, proto vědci v renomovaných laboratořích vylepšili jednu z nejprodávanějších řad – Ecollagen o výtažky z rostlinných kmenových buněk, díky nimž se zvyšuje tvorba kolagenu až o 200%! Nový Ecollagen pomáhá vrásky vyplnit zevnitř a zabraňovat jejich opětovné tvorbě.

Miliony žen po celém světě si přejí vypadat a cítit se mladistvě, avšak s přibývajícím věkem se přestane v kůži kolagen produkovat a začnou se objevovat příznaky stáří – tedy vrásky a povislá kůže. I samotné prostředí, ve kterém se pohybujeme, má na naši pleť neblahé následky. V laboratořích Oriflame se neustále vyvíjejí a vylepšují technologie, a tak se může Oriflame chlubit širokým portfoliem anti-aging produktů.

Zázračné vlastnosti kmenových buněk

Oriflame se vždy inspiruje přírodou a pro vývoj nové řady Ecollagen hledali vědci inspiraci přímo v srdci rostlin – v jejich kmenových buňkách. V čem jsou rostlinné kmenové buňky tak jedinečné a zázračné? Mají totiž minimální metabolismus, nepodléhají procesu stárnutí a mají neuvěřitelnou schopnost se znovu obnovovat. Jsou tak jedinými buňkami v rostlinách, které jsou nesmrtelné a nestárnoucí. Vědci Oriflame navíc prokázali, že unikátní výtažky z kmenových buněk dokáží zvýšit hladinu kolagenu v pleti až o 200%, díky tomu si budou moci ženy užít krásně pružnou a vyhlazenou pleť déle a intenzivněji.

Už v roce 2007, když Oriflame spustil řadu Ecollagen, vědci objevili tři druhy peptidů, jejichž činnost zajistila vyšší buněční tvorbu a podpořila obranný mechanismus buněk. Představte si, co dokáže péče obsahující kombinaci trojpeptidů s rostlinnými kmenovými buňkami! Extrémně účinné složky v nové řadě Ecollagen vdýchne vaší pleti nový život. Rostliny se musí přizpůsobovat rychle se měnícímu se prostředí, tudíž jsou výrazně odolnější vůči škodlivým vlivům. Tyto vlastnosti vědci přenesli do nových pleťových krémů Ecollagen.

Překvapivě efektivní v redukci vrásek

Starosti o vrásky se pro vás stanou minulostí. Díky silným účinkům rostlinných kmenových buněk pomáhá nově vzniklý kolagen vyplnit vrásky zevnitř a vaše pleť se viditelně vypne. V klinických testech se podařilo prokázat, že Ecollagen dokáže redukovat vrásky až o 1/3 již za 12 týdnů. „Teď už můžeme každé ženě splnit sen o mladistvější pleti. Díky pozoruhodnému zvýšení tvorby kolagenu se budou ženy cítit svěžeji a první výsledky redukce vrásek budou viditelné během několika týdnů. S hrdostí vám tak představujeme nejlepší anti-aging Oriflame krém všech dob,“ říká Alain Mavon, ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame.

Nová lehká textura krému se báječně nanáší a vstřebává do pleti, navíc neobsahuje žádné parabeny, proto je vhodná i pro ženy s citlivou pletí. Ať už budete používat denní, noční nebo oční krém, Ecollagan se stane vaší novou zbraní v boji proti vráskám!

zdroj: Oriflame

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.