čtvrtek 27. prosince 2012

Nadace Oriflame

Oriflame, jedna z předních světových kosmetických společností, oznámil zahájení Nadace Oriflame. Nadace se zaměřuje na podporu dětí a mladých žen prostřednictvím široké nabídky vzdělávacích projektů a iniciativ, s důrazem na poskytování takových nástrojů a dovedností, aby si posléze pomohli sami. Cílem je poskytnout jim příležitosti a vytvořit trvalé změny v jejich životě a proměnit jejich sny ve skutečnost.
Záložka Charity

Záložka Charity


Oriflame byl vždy odhodlán měnit svět k lepšímu podporou dobrých věcí, zejména když jde o ochranu těch mladých a bezbranných. Jsme stále aktivními spoluzakladateli World Childhood Foundation Jejího Veličenstva švédské královny Silvie, která zlepšuje životy dětí na pokraji společnosti. Oriflame Foundation náš závazek pomáhat ještě rozšiřuje a podporuje děti a mladé ženy prostřednictvím pestré škály činností přesahujících tradiční školskou výuku – počínaje budováním společenských dovedností a mentorováním, až po podporu sirotků a pěstounských rodin.

Oriflame si vždy uvědomoval, že je důležité dávat společnosti něco nazpět, a naši zaměstnanci i poradci se již mnoho let pravidelně věnují charitativní práci,“ Magnus Brännström, , CEO Oriflame. „Nyní cítíme, že nastal čas všechnu tuto dobrou práci sjednotit pod jednou střechou jménem Oriflame Foundation. Společně můžeme využít náš celosvětový záběr tak, abychom do životů těch nejzranitelnějších, tedy dětí a mladých žen, dokázali vnést pozitivní změnu. Prostřednictvím vzdělávání můžeme v různých společnostech po celém světě vytvářet trvalý a prospěšný efekt.“

Zakladatelé Oriflame, Jonas a Robert af Jochnickovi, za sebou také mají dlouhou historii podpory dobré věci. Nadace af Jochnick Foundation poskytla nadaci Oriflame Foundation do začátku stejné prostředky jako Oriflame a umožnila jí tak již od začátku vytvářet ještě více dobrých věcí.

Nadace bude koordinovat dobročinné aktivity v rámci skupiny Oriflame. Bude podporovat projekty v zemích, kde Oriflame funguje, prostřednictvím prodeje doplňků a kosmetických výrobků věnovaných Nadaci, prostřednictvím fundraisingových akcí a dobrovolných aktivit s účastí zaměstnanců a poradců Oriflame. Veškeré prostředky vybrané v určité zemi budou směrovány na místní projekty, které dětem a mladým ženám poskytnou nástroje a dovednosti potřebné ke zlepšování jejich životů.

Oriflame Foundation bude v každé zemi spolupracovat s místními nestátními organizacemi na vzdělávacích projektech.

 

Černý náramek Charity

 

Černý náramek Charity

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.