pátek 21. prosince 2012

Zimní ochrana pro mrazem zkoušenou pleť od Oriflame

Zimní ochrana pro mrazem zkoušenou pleť od Oriflame

Znáte bambucké máslo? Bambucké máslo se získává z afrického stromu - ořešáku, konkrétně z jeho plodů, které jsou velké jako naše švestky a obsahují ořech s jedlým jádrem. Bambucké máslo se z nich následně získá tak, že se plody praží, drží a třou, dokud z nich nevzejde krémový tuk podobný máslu.

Testy provedené předními odborníky prokázaly, že bambucké máslo chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji, hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Rovněž má protizánětlivé a hojivé účinky. Proto se hojně využívá v kosmetickém průmyslu.

Pro svou vynikající snášenlivost a příznivý vliv na pokožku je bambucké máslo vhodnou součástí kosmetických krémů na citlivou pleť.

Víceúčelový krém na obličej i tělo Essentials

 

Víceúčelový krém na obličej i tělo Essentials


Víceúčelový krém na obličej i tělo od Oriflame obsahuje bambucké máslo, které je pro své velmi příznivé účinky, vhodné právě pro nastávající zimní období. Máte citlivou pleť? Zkuste na zimu právě tento Oriflame výrobek.

Balzám na rty Essentials s vitaminem E

 

Balzám na rty Essentials s vitaminem E


Zjemňující balzám, který obsahuje vitamin E a vyživující bambucké máslo od Oriflame, je pro zimní období ten pravý. Zjemňuje hrubé, dehydrované a popraskané rty a navíc všem těmto nepříjemnostem spolehlivě předchází.

Všechny tyto vlastnosti balzámu Essentials vychází právě ze specifikace bambuckého másla. Více o tomto produktu si přečtěte u krému na obličej i tělo Essentials Oriflame.

Víte proč si kupovat výrobky s obsahem vitaminu E? Vitamin E je rozpustný v tucích, proto při nanesení produktu, který jej obsahuje, na pokožku se do ní ihned vstřebá. Vitamin E je ceněný také proto, že už pouhá jeho přítomnost v produktu zaručuje jeho delší životnost.

Jeho dalším účinkem je schopnost pokožku jemně prokrvit a napomáhat její látkové výměně. To má za následek zlepšení vzhledu pokožky. Z tohoto pohledu velice zajímavé účinky pro všechny typy pleti, hlavně pak zralou a suchou. Jeho protizánětlivé účinky urychlují zhojení drobných poranění.

Dermatologové často zmiňují jeho podpůrný vliv na tvorbu elastinu a kolagenu v pokožce. Vitamin E lze označit i jako zajímavou komponentu ve věčném souboji s vráskami. Redukuje totiž dopad UV záření na pokožku, a tím bránit předčasnému stárnutí.

Oriflame je přední kosmetická společnost nabízející kvalitní výrobky v rámci péče o pleť, dekorativní kosmetiky, vůní, péče o tělo, péče o vlasy, doplňků a Wellness. Podívejte se na trendy a tipy pro tuto sezónu na naší stránce Oriflame CZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.