čtvrtek 27. prosince 2012

Oriflame je partnerem ženských tenisových špiček

Kosmetiku Oriflame milují a používají i světové sportovkyně! Na tenisové hvězdy v našich katalozích a další zajímavé akce se můžete těšit v průběhu roku.

Oriflame se jako jedna z nejrychleji rostoucích evropských kosmetických značek stane oficiálním kosmetickým partnerem WTA Tour pro rok 2011–2012.

V rámci dvouletého partnerství bude Oriflame oficiálním partnerem Tour v Evropě, Rusku, Společenství národů, Střední Evropě a Africe a významně se zúčastní 26 akcí v těchto zemích.

„Jsme moc rádi, že mužeme Oriflame uvítat jako našeho nového partnera a tešíme se na spolupráci, která bude posilovat povedomí o ženském tenise a značce Oriflame,“ říká Stacey Allaster, předseda a výkonný ředitel Sony Ericsson WTA Tour.
„Dnešní oznámení je dalším signálem o síle a atraktivnosti ženského tenisu.“

„Jsme nadšeni z nastávajícího sponzorství Sony Ericsson WTA Tour a také podpory, kterou mužeme venovat nejlepším svetovým sportovkyním,“ říká Magnus Brännström, výkonný ředitel Oriflame Cosmetics. „Ženský tenis predstavuje perfektní rovnováhu sportu a krásy, a také prostrednictvím tohoto partnerství chce Oriflame inspirovat ženy po celém svete, aby vypadaly skvele, užívaly si zábavu a dosáhly toho nejlepšího podle svých možností.“

„Je to vážne vzrušující vidět Oriflame jako partnera ženského tenisu a myslím, že se k celé WTA Tour báječně hodí,“ říká Elena Dementieva – hráčka č. 5 Sony Ericsson WTA Tour. „Hráčky ženského tenisu usilují o to být výjimecnými sportovkynemi na kurtu stejne tak, jako být elegantními ženami mimo kurt, takže samozrejme chceme používat nejlepší kosmetické výrobky, které jsou na trhu,“ dodává Elena.

Co je WTA TOUR?
Jde o světové vedoucí sdružení sportu pro ženy s více než 2225 hráčkami 91 národností, které soutěží o více než 86 millionů dolarů na 53 turnajích WTA Tour a čtyři grandslamové turnaje ve 33 zemích. V roce 2009 navštívilo turnaje více než 4,9 milionu diváků a další miliony diváků po celém světě sledovali televizní přenosy.

Koncentrované sérum pro zeštíhlení boků a stehen

Koncentrované sérum pro zeštíhlení boků a stehen

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.