pondělí 28. ledna 2013

Na trhu je spousta obdobných firem, tak proč si vybrat právě Oriflame?

Oriflame má mnohaletou tradici, která započala v roce 1967. Letos tedy oslavila již 45. narozeniny a to už o něčem vypovídá. Minimálně alespoň o tom, že se jedná o firmu s velmi stabilním zázemím, která naslouchá lidem. Jinak by zde nemohla být tak dlouho a nemohla by mít 3 miliony kosmetických poradkyň a poradců v 62 zemích světa.

Oriflame také nehledí pouze na své zisky, jak tomu bývá u spousty firem. Striktně dodržuje tzv. etický kodex Oriflame, což je v podstatě soubor zásad a pravidel, kterými se společnost řídí. Do tohoto kodexu patří následující:

  • Používají se recyklovatelné obaly.
  • Produkty nejsou testovány na zvířatech, ani nepoužívá přísady z mrtvých zvířat nebo ze zvířat, kterým by byla způsobena újma.
  • Nezaměstnává děti.
  • Chrání vodní zdroje (ve výrobních závodech jsou přijata opatření, která minimalizují spotřebu vody a také její znečištění).


Oriflame je členem Asociace osobního prodeje ČR a dodržuje nejvyšší etické obchodní standardy.

Oriflame rovněž spolupracuje s nadacemi a podporuje charitativní projekty:

  • Od r. 2001 spolupracuje s nadací Terezy Maxové.
  • Má svou vlastní nadaci, Nadace Oriflame, která podporuje děti a mladé ženy prostřednictvím vzdělávacích projektů.
  • Patří mezi zakládající členy Světové nadace pro dětství.


V dnešní hektické době se na tyto věci často zapomíná a do popředí se derou pouze peníze. Mít co nejvíc peněz bez ohledu na následky a bez zájmu o potřeby ostatních. O potřeby těch, kteří si nepomohou sami. Naštěstí ale Oriflame na tyto důležité věci nezapomněl a snaží se do svých nadačních projektů zapojit i nás ostatní. Pro zákazníky a samozřejmě i pro kosmetické poradce je velmi důležitá 100 % garance vrácení peněz, pokud nebudete s výrobkem spokojeni, a to do 30-ti dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.