pondělí 21. ledna 2013

Registrujte se k Oriflame

 Proč Oriflame?

Registrační formulář Oriflame cz

 Oriflame vám nabízí tři způsoby, jak změnit svůj život:

  • vypadat skvěle
  • vydělat si
  • bavit se

Vypadat skvěle - Náš slogan ‚Přírodní švédská kosmetika‘ zachycuje podstatu pestré škály našich moderních výrobků inspirovaných přírodou a často obsahujících přírodní přísady. Tyto výrobky byly vyvinuty s pomocí nejpokročilejších vědeckých technologií s cílem – pomoci vám vypadat skvěle! Buďte krásná!

Vydělat si - V Oriflame máte příležitost stát se kosmetickým poradcem a již ten den ukázat katalog přátelům, sousedům a kolegyním, přijmout objednávky a okamžitě si vydělat. A zítra můžete své přátele pozvat, aby se také stali poradci, začít si budovat svůj tým a těšit se z neomezených výdělků. S námi máte vždy svobodu volby – vydělat si něco navíc k běžnému příjmu, nebo si vybudovat kariéru. Nejsou tu žádné hranice ani rizika – a volba je jen na vás!

Oriflame vám nabízí tři způsoby, jak si vydělat:

1. tím, že za své Oriflame výrobky zaplatíte méně

2. tím, že ukazujete katalog a získáváte provizi z uskutečněných prodejů

3. tím, že zvete ostatní a budujete svůj tým, abyste si mohli vydělat všichni

Připojte se ještě dnes!

Bavit se - V Oriflame si můžete užívat kosmetiky a o své oblíbené kousky se podělit s rodinou a přáteli. Také máte možnost:

  • Seznámit se s novými lidmi a poznávat nové přátele
  • Užívat si uznání za své úspěchy
  • Růst jako osobnosti i profesionálně díky školením, meetingům a seminářům
  • Cestovat po České republice i za hranice všedních dnů
  • Účastnit se kosmetických slavností a lákavých akcí v oblasti krásy
  • Budovat svůj vlastní tým a přitom pomáhat ostatním v jejich osobním růstu

Jaké to je, být kosmetickým poradcem Oriflame?

Kosmetickým poradcem Oriflame se může stát kdokoli starší 15 let– naše výdělková příležitost je jedinečná.
Vzhledem k výjimečné flexibilitě, kterou kosmetický poradce má, vyhovuje Oriflame jakémukoli životnímu stylu. Ať už hledáte možnost, jak si přivydělat, chcete tuto možnost přivýdělku převést na plnohodnotnou kariéru nebo si užívat finanční nezávislosti, Oriflame je pro vás tou správnou volbou. Ať už jste zaměstnaní na plný či částečný úvazek či pracujete na volné noze, z domova, či stále studujete, ať jste v důchodu či v domácnosti s dětmi, můžete si stanovit čas, který vám vyhovuje, a být svým vlastním šéfem! Vy jste ten, kdo určuje, kolik vám každý měsíc přibude do peněženky – je jen na vás, kolik si vyděláte. Vše to závisí na množství úsilí, které tomu věnujete. Budete si moci užívat našich vysoce kvalitních kosmetických výrobků a současně potkávat nové lidi a poznávat nové přátele. Můžete získat příležitosti účastnit se mezinárodních cest, exkluzivních slavností a užívat si ocenění a odměn za své výsledky a úspěchy.

Oriflame školení a akce vám také dávají možnost osobnostního i profesního rozvoje – a většina z nich je zcela zdarma! Neustále se budete vzdělávat v nových trendech v kosmetice a kráse, bez jakéhokoli finančního rizika.

Jako nováčkovi vám bude pomáhat a vést vás některý zkušenější kosmetický poradce. Představí vám Oriflame a pomůže vám obsáhnout všechny potřebné informace, které budete zpočátku potřebovat.

Kdo by se měl stát kosmetickým poradcem Oriflame?

Každý!
Ať už chcete ušetřit na vlastních či rodinných nákupech kosmetických výrobků, přivydělat si nebo si vybudovat kariéru a vlastní podnikání, měli byste se připojit k Oriflame. Vy si určujete, jak daleko s Oriflame chcete zajít – a my vás budeme na každém kroku této cesty podporovat. Zajímá vás, jak se stát členem Oriflame? Kliknutím sem zjistíte, co je pro to potřeba udělat.
ZAREGISTRUJTE SE K ORIFLAME NYNÍ!

Navštivte náš web: http://www.oriflame24.cz

Facebook: http://www.facebook.com/Oriflame24.cz

Registrace Oriflame: http://www.oriflame-slevy.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.