pátek 18. ledna 2013

Valerie Aflalo - nový módní expert Oriflame!

Valerie Aflalo - nový módní expert Oriflame!

16.01.2013 17:41

Jsme si jisti, že jste již slyšeli tu skvělou novinku: nádherná bývalá modelka a Miss Švédska, nyní úspěšná módní návrhářka Valerie Aflalo je novým módním expertem Oriflame.

Valerie Aflalo Oriflame; <a href=

Valerie spolupracuje s naším týmem pro vývoj doplňků a přináší vám ty nejnovější a nejstylovější trendy přímo z přehlídkových mol. Bude pro vás také navrhovat řadu exkluzivních kolekcí v průběhu tohoto roku. 

Spolu s Oriflame vybrala pečlivě Valerie Aflalo některé sezónní módní trendy. Uvidíte nové, opravdu zajímavé kolekce se spoustou barev. Zde vám dáme k nahlédnutí některé z našich oblíbených tipů.

Půvabná šedá, to je nová černá

Jaro je tu! Takže dejte pryč všechny těžké, černé předměty, které jste nosili celou zimu a vyzkoušejte něco nového! Šedá je stejně fantastická pro kombinování s ostatními barvami stejně jako černá a úžasně rozzáří váš vzhled. Nyní vám přinášíme šedou dvojici doplňků se stylovými detaily pro každý den, které jsou hebké na dotek, které si jistě zamilujete stejně jako my.
Tip od Valerie:
“Nebojte se experimentovat s novými barevnými kombinacemi. Jemnými ženskými barvami nemůžete nic pokazit.”

Jarní řasení

Valerie hojně využívá řasení ve svých návrzích oblečení, vytváří tak něžný a ženský styl, kterým dodává zajímavé detaily na jednoduché podklady. Řasení na doplňcích bylo v poslední době vidět na všech přehlídkách předních couture návrhářů.
Zamilovala jsem si tento trend natolik, že jsme se rozhodla udělat novou kolekci v nejkrásnější barvě jara - světle růžové, tu můžete krásně kombinovat se vším ve vašem šatníku.
Valerie má velmi dobré nápady, pokud jde o módu:
“Pokud objevíte něco, co si naprosto zamilujete, kupte si to ve všech barvách, můžete si tak vytvořit velmi rozmanitý vzhled, který vám bude příjemný”

Seznamte se s Valerií:

 

———

Zpět

E-shop Oriflame: http://oriflame24.shop.oriflame.cz

Náš web: http://www.oriflame24.cz

Facebook: http://www.facebook.com/Oriflame24.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.